Mehed välistavad valimisi silmas pidava «määrimise»

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi ametlikku paberit selle kohta veel pole, kandideerib Pärsti vallavanem Erich Palm ühendvalla volikokku nähtavasti punase roosi parteiks hüütava Sotsiaaldemokraatliku Erakonna nimekirjas. Mingit majanduslikku kasu pole ta oma kinnitusel sellisest valikust saanud.
Kuigi ametlikku paberit selle kohta veel pole, kandideerib Pärsti vallavanem Erich Palm ühendvalla volikokku nähtavasti punase roosi parteiks hüütava Sotsiaaldemokraatliku Erakonna nimekirjas. Mingit majanduslikku kasu pole ta oma kinnitusel sellisest valikust saanud. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pikka aega Keskerakonda kuulunud ja viimased poolteist aastat parteitu elu mekkinud Pärsti vallavanem Erich Palm kandideerib sügisestel valimistel loodava Viljandi rõngasvalla volikokku ilmselt sotside esinumbrina.

Et maakonna üks staažikamaid vallajuhte tegi parteilise valiku pärast seda, kui Pärsti volikogus opositsioonis oleva Sotsiaaldemokraatliku Erakonna kohalik juhtfiguur Margus Toomla oli teinud ettepaneku vallavanema palka esialgses eelnõus märgitust tunduvalt suurejoonelisemalt kasvatada, on põhjust küsida, kas neil kahel sündmusel võiks olla seos.

Kui esimese eelnõu kohaselt pidanuks Palmi töötasu kevadel kasvama viis protsenti nagu tema juhitava vallavalitsuse ametnikel, siis Toomla üllatuslikult volikogu saalis tehtud ettepanek paisutas selle protsendi viis korda suuremaks. Et ettepanek tuli opositsioonist, ei hakanud sellele keegi vastu vaidlema ning palgatõus sai pikema diskussioonita ametliku käigu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles