Tulevane büroo on praegu väga nukras seisus

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetkel, mil Maaelu Edendamise Sihtasutuse ning aktsiaseltsi Pärlin esindajad allkirjastasid mahuka ehituslepingu, nägi ajalooline villa nii seest kui väljast üpris trööstitu välja.
Hetkel, mil Maaelu Edendamise Sihtasutuse ning aktsiaseltsi Pärlin esindajad allkirjastasid mahuka ehituslepingu, nägi ajalooline villa nii seest kui väljast üpris trööstitu välja. Foto: Elmo Riig

Viljandi Trepimäe ääres seisev uhke villa, mille Tallinnast Viljandisse koliv Maaelu Edendamise Sihtasutus laseb eeloleva aastarigi vältel korda teha, on praegu üpris trööstitus olukorras.

Kolmapäeval allkirjastasid sihtasutuse ning aktsiaseltsi Pärlin juhid ehituslepingu, mis näeb ette enam kui 880 000 euro eest töid. Samal ajal asusid töömehed maja kohale upitatud tõstukilt kivikatust survepesuriga paksust samblakihist vabastama.

Selleks, et hingematvalt ilusate aknavaadetega hoonest saaks korralik büroo, tuleb lisaks lihtsamatele remonditöödele katusekonstruktsioone välja vahetada, fassaad katta värske laudisega, seinu soojustada, põlenud veranda uuesti üles ehitada ning siseseinu ja treppe ümber teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles