Juristid pakuvad Pärnus tasuta õigusabi

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu maavalitsus Akadeemia tänaval
Pärnu maavalitsus Akadeemia tänaval Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Eesti juristide liit pakub 15.augustil Pärnus tasuta õigusabi. Programmi rahastab justiitsministeerium.

Õigusapteek on Pärnu maavalitsuse Akadeemia tänava hoone teise korruse saalis avatud kella 11—15. Seal osutavad tasuta õigusabi pikaajalise nõustamiskogemusega ning vähemalt magistrikraadiga juristid, õigusnõustajad, advokaadid, korteriühistute spetsialist, Pärnu notar ja pankrotihaldur. Nõusoleku osutada tasuta õigusabi on andnud 13 oma ala tippspetsialisti.

Nõu antakse notaritoimingute, perekonnaõiguse, lastele elatisraha nõuete, pärimisõiguse, töölepingu seaduse, maksuõiguse, täitemenetluse, era- ja juriidiliste isikute pankrotimenetluse, kohtusse pöördumise, hagiavaldustele esitatavate nõuete, maksekäsukiirmenetluse, kohalike omavalitsuste ja riigiasutustega suhtlemise ja dokumentide vormistamise, tarbijakaitse ja sinna esitatavate kaebuste lahendamise, korteriühistute ja nende otsuste, maa- ja omandiküsimuste ning lepingu- ja võlaõiguse alal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles