Ekstreemspordipisik areneb Männimäelt Uueveskile

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samal ajal kui esimesel rajal käivad proovisõidud, ehitavad rattaentusiastid juba järgmisi põnevaid atraktsioone.
Samal ajal kui esimesel rajal käivad proovisõidud, ehitavad rattaentusiastid juba järgmisi põnevaid atraktsioone. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi on viimastel aastatel olnud rahvusvahelise ekstreemspordifestivali võõrustajaks ja nüüd kogub populaarsust järgmine jalgrattaala, downhill, mille rajad Uueveski nõlvadel jõudsalt ilmet võtavad.

Downhill’is üritavad võistlejad mäest alla kulgeva takistusraja läbida võimalikult kiiresti. Varem on entusiastid teise Viljandi otsa Huntaugu mäele ehitanud rajad, et  sõita freestyle’i, milles on rohkem trikielemente ja sõit ei käi aja peale. Nüüdsest saavad downhill’i sõbrad päris oma rajad. Esimene neist valmib juba sel nädalal.

Radade ehitaja ja entusiasti Tauri Tamme sõnul on linnavalitsuselt suusõnaline luba radade ehitamiseks saadud ja kohalike noorte huvi rajad kiiresti valmis saada on samuti suur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles