Tuleviku duubel alistas hiidlased

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Janica Sepp

Laupäeval Viljandi staadionil peetud Eesti jalgpallimeistrivõistluste teise liiga kohtumises teenis Viljandi Tuleviku teine 3:1 võidu Kärdla Linnameeskonna üle.

Tuleviku klubi president Raiko Mutle tõdes, et meeskond näitas head mängu ja suutis oma paremuse kindlalt võiduks vormistada. Teise liiga turniiritabeli keskel paiknev Viljandi Tuleviku teisele meeskonnale oli see hooaja viies võit, kuue kaotuse kõrval on viljandlastel ette näidata ka üks viik.

Tuleviku teisega samasse gruppi kuuluv FC Tarvastu oli pühapäeval koduväljakul sunnitud tunnistama Rummu Dünamo suurt ülekaalu, kaotades kohtumise 6:1.

Laupäeval oli jalgpalli meistrivõistlustel kavas ka kolmanda liiga üheksanda vooru kohtumised. Liiga Lõuna grupis, kus osaleb kolm Viljandimaa võistkonda, teenis SK Tääkis võõral väljakul 8:1 võidu Tartu JK Löök meeskonna üle, Suure-Jaani United viigistas kodustaadionil 1:1 FC Tartuga ning Viljandi Tuleviku Vanakesed pidid võõral väljakul tunnistama turniiritabeliliidri Võru JK 6:1 paremust.

Pühapäeval kell 19.30 on Viljandi linnastaadionil kavas esiliiga 20. vooru vastasseis, milles Tuleviku esindusmeeskond võõrustab FC Levadia teist.

Janica Sepa fotogaleriid laupäeval asetleidnud Tuleviku II ja Kärdla meeskonna mängust näeb siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles