Volikogu noorim liige taandub

Rannar Raba
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi volikogusse kuuluv Monika Kuzmina on kahel korral sattunud ööklubist alguse saanud pahandusse. Kuzmina väitel on süüdistamise taga teise poole pahatahtlik soov kiskuda teda skandaali.
Viljandi volikogusse kuuluv Monika Kuzmina on kahel korral sattunud ööklubist alguse saanud pahandusse. Kuzmina väitel on süüdistamise taga teise poole pahatahtlik soov kiskuda teda skandaali. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kõrtsitüli tõttu kriminaalmenetluse keskmesse sattunud rahvaliitlane Monika Kuzmina palus uurimise lõpuni oma volitused linnavolikogu liikmena peatada.


Monika Kuzmina sõnul ajendas teda otsust tegema kolmapäevase «Sakala» juhtkiri, milles toimetus hindas tema ümber toimunu volikogu mainet kahjustavaks.



«Ehkki olen vahepeal paljude poliitikute ja poliitikaga seotud inimestega nõu pidanud ning saanud soovitusi ametisse jääda, pean targaks uurimise lõpuni siiski tagaplaanile tõmbuda. See on ainus võimalus kaitsta volikogu mainet,» selgitas ta.



Volituste peatamise avalduse kirjutas Kuzmina volikogu esimehele Tarmo Loodusele eile. Ta ütles, et ei saanud pikemalt mõelda, sest sõidab täna kuuks Hispaaniasse ning soovis enne reisi kodulinnas olukorra klaariks teha.


Copy

Märksõnad

Tagasi üles