Tääksi meeskond langes karikasarjast

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SK Tääksi

Kolmapäeval Tartus mängimas käinud SK Tääksi jalgpallimeeskond pidi 5:2 alla vanduma JK Welko Elektrile. See tähendas Suure-Jaani valla esindusele Eesti karikavõistlustelt väljalangemist.

Eesti jalgpalli meistrivõistlustel kolmandasse liigasse kuuluv SK Tääksi jäi võõrsil peetud kohtumise avapoolajal 0:3 kaotusseisu. Teisel poolajal lõid nii Viljandimaa esindusest liiga ühe astme võrra kõrgemal jalgpalli harrastav JK Welko Elekter kui Tääksi meeskond kaks väravat.

Kui SK Tääksi keskendub nüüd veel üksnes meistrivõistluste mängudele, siis Eesti karikavõistlustel 32 parema sekka jõudnud Viljandi Tulevikul seisab 6. augustil ees kolmanda ringi kohtumine FC Floraga.

SK Tääksi kuulub Eesti meistrivõistlustel kolmanda liiga Lõuna gruppi, kus hoiab praegu tosina meeskonna seas seitsmendat positsiooni. Samas grupis osalevad Viljandimaalt veel Suure-Jaani United ja Viljandi JK Tuleviku Vanakesed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles