Festivalipassid on kuum kaup

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi pärimusmuusika festivali avamine.
Viljandi pärimusmuusika festivali avamine. Foto: Elmo Riig

Kuigi Viljandi pärimusmuusika festivali passid on ametlike kanalite kaudu läbi müüdud, võib neid endiselt hankida eraisikute käest ostes.

Praegu pakutakse passe mitmes foorumis hinnaga 50—70 eurot. Odavamad pakkumised ei püsi kuigi kaua, nii näiteks müüs kasutajanime all Santa esinev inimene 50 euroga müüki pandud passi maha vähem kui poole tunniga.

«Eks seda tule ikka ette, et varakult valmis ostetud pilet võib plaanide muutumise tõttu üleliigseks osutuda ja tuleb maha müüa,» nentis festivali pressipealik Erki Pruul vastuseks küsimusele, kuidas korraldajad suhtuvad passide järelturgu. «Festivali korraldajad siin omalt poolt takistusi teinud pole. Niikaua kui pole teateid hangeldamisest ning pahatahtlikust piletite kokkuostmisest ja edasimüümisest, oleme lubanud oma Facebooki ürituse all inimestel sellekohast infot jagada.»

Copy

Märksõnad

Tagasi üles