Laudaukse Kääksutajad proovivad keskööl vanade loitsude mõju

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laule valides lähtuvad Laudaukse Kääksutajad eelkõige sõnumist, sest esitatu peab tulema südamest ja seda, mis lauljale midagi ei ütle, ei saagi laulda. Ansamblisse kuuluvad Kairi Leivo, Katrin Laidre, Evelyn Rosenberg ja Maria Laatspera. Keskel on Kristiina Ehin.
Laule valides lähtuvad Laudaukse Kääksutajad eelkõige sõnumist, sest esitatu peab tulema südamest ja seda, mis lauljale midagi ei ütle, ei saagi laulda. Ansamblisse kuuluvad Kairi Leivo, Katrin Laidre, Evelyn Rosenberg ja Maria Laatspera. Keskel on Kristiina Ehin. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Laupäeva keskööl lennukitehases esinemist alustav ansambel Laudaukse Kääksutajad lubab kõndida sel kontserdil oma sõnade ja soovidega karjamaal, metsas, koduõuel ja unistuste radadel ning luua sildu üle ajastute, kiigates nii minevikku, olevikku kui tulevikku.

Kristiina Ehin loob oma lugudega pilte elusatest hetkedest, mil soovida tuli sajaga, sest vähemaga ei jäädud ellu. Sõnu, loitse ja laule on igaks elujuhtumiks. Paljud neist on elujõulised ja vajalikud ka praegu.

Isiklik asi

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles