Üleskutse: teata ohtlikest kaevudest!

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reinu tee ja Viljandi ringtee ristmiku juures kõrge heina sees olev kaaneta kaev on eriti ohtlik, sest pooleldi veega täidetud tühimik laieneb altpoolt ning seetõttu on sealt vaat et võimatu välja ronida.
Reinu tee ja Viljandi ringtee ristmiku juures kõrge heina sees olev kaaneta kaev on eriti ohtlik, sest pooleldi veega täidetud tühimik laieneb altpoolt ning seetõttu on sealt vaat et võimatu välja ronida. Foto: Rannar Raba

Et viimastel päevadel on «Sakalani» jõudnud teated mitmest ohtlikust kaevust, kutsub toimetus lugejaid üles teisigi seesuguseid kohti tähele panema ning nende eest ajalehe kaudu hoiatama.

Vihjed kaaneta või lagunenud kattega kaevude kohta on teretulnud «Sakala» digilehe vihjeliinile või aadressile rannar.raba@ajaleht.ee.

Nädala algul andsid murelikud lehelugejad teada ohtlikest kaevudest Viljandis Männimäel endise KEK-i kontori hoone juures ning Suure-Jaani vallas Ülde külas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles