Teata ohtlikest kaevudest!

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ohtlik kaev Viljandi ringtee ja Reinu tee ristmiku lähedal.
Ohtlik kaev Viljandi ringtee ja Reinu tee ristmiku lähedal. Foto: Rannar Raba

Et viimastel päevadel on «Sakalani» jõudnud teated mitmest Viljandimaal asuvast ohtlikust kaevust, kutsub toimetus lugejaid üles teisigi seesuguseid kohti tähele panema ning neist ajalehe kaudu inimesi hoiatama.

Vihjed kaaneta või lagunenud kattega kaevude kohta on teretulnud käesoleva uudise kommentaaride aknasse, «Sakala» vihjeliinile või aadressile rannar.raba@ajaleht.ee.

Nädala algul andsid murelikud lehelugejad teada ohtlikest kaevudest Viljandis Männimäel endise KEK-i kontori hoone juurs ning Suure-Jaani vallas Ülde külas.

Lisaks juhatas üks noor ema ajakirjaniku Viljandi ringtee ja Reinu tee ristmiku juurde, kus maantee pervel on kõrge heina sisse peitunud eriti ohtlik kaaneta kaev. Et tegemist on altpoolt laieneva tühimikuga, oleks sinna kukkunul sisuliselt võimatu välja ronida.

Naise seletuse kohaselt pidas ta hiljuti sealsamas auto kinni, et koos nelja-aastase pisitütrega lilli noppida. «Hea oli, et ma ise ees läksin ja auku märkasin. Lapse silmade kõrguselt vaadatuna polnud seda üldse näha,» kirjeldas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles