Lossimägede nõlvad jäävad festivaliks niitmata

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese ja Teise Kirsimäe vahelisest orust on heina niidetud meetri ulatuses vaid jalakäijate tee äärde jäävast osast. Ülejäänud osa niidetakse tuleval nädalal.
Esimese ja Teise Kirsimäe vahelisest orust on heina niidetud meetri ulatuses vaid jalakäijate tee äärde jäävast osast. Ülejäänud osa niidetakse tuleval nädalal. Foto: Kenno Soo / Sakala

Kui tavaliselt on Viljandis kõik haljasalad niidetud hiljemalt pärimusmuusika peo alguseks, siis seekord jääb festivali ajaks mitmele lossimäe nõlvale kasvama kõrge hein.

Viljandi haljastusega tegeleva vanemarhitekti Age Alase sõnul jäeti hein folgi eel niitmata teist suve järjest ning see olevat pärimusmuusika festivali korraldajate soov, et paremini turvamist korraldada.

Festivali pealik Ando Kiviberg meenutas, et nõlvade niitmata jätmist taotles mullu festivalile turvateenust pakkunud firma, kuid tänavune lepingupartner polevat seda teemaks võtnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles