Muusikaorgia ja kummikuparadiis

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stiilne rokkar Willy Moon jahutas liigkuumaks köetud publikut pudeliveega.
Stiilne rokkar Willy Moon jahutas liigkuumaks köetud publikut pudeliveega. Foto: Gert Kiiler

Salacgrıva liivaluidete ja mändide vahel peetav festival polnud saanud veel täit hoogu, kui ajakirjanikud meediatelgist välja tormasid, näpus kaamerad ja mikrofonid. Õhus oli aimata uudisekünnise ületamist.

Pressirahva telefonidele oli laekunud sõnum, mis kuulutas, et esimene suurem artist — Eesti president Toomas Hendrik Ilves — astub varsti läbi Tallinn Music Weeki telgist. Seal sai laud suupistetest ja õllest kiiresti looka. Samal ajal jalutas väga stiilse hilinemisega saabunud riigimees peaväravast festivalialale.

Kui eestlaste tormijooks haripunkti jõudis, andis ta õlletoobri ühe lähikondlase kätte ja astus lühikeseks esinemiseks lavale. Sõnavõtus selgitas ta oma tulekut ja seda, miks ta kannab Mulgi kuube. Fotograafide tööriistad lõhestasid õhku valgete sähvatustega, kui Ilves andis mõista, et eestlastel on põhjust «Positivuse» pärast lätlasi kadestada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles