Markus Kerner võitis Tallinnas paarismängu

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Sakala
Copy
Markus Kerner (paremal) võitis paarismängu koos lätlase Mikelis Libietisega.
Markus Kerner (paremal) võitis paarismängu koos lätlase Mikelis Libietisega. Foto: Viktor Burkivski

Tallinnas Tere tennisekeskuses peetud ITF-i 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga turniiril «Nordecon Open» jäi vähemalt üks esikoht Eestisse: Markus Kerner võitis paarismängu koos lätlase Mikelis Libietisega.

Finaalis alistasid Kerner ja Libietis esimesena asetatud paari Micke Kontinen (Soome) ja Wesley Koolhof (Holland) üllatavalt kindlalt 6:1, 7:5. Teises setis loovutasid Kerner/Libietis korraks pallingugeimi tagasi, kuid murre seisult 5:5 sai otsustavaks.

«Mul oli väga hea paariline,» ütles Kerner, kes oli Libietisele üksikmänguturniiril kaotanud 1:6, 2:6. «Üksikmängus olin selles kohtumises väga kehv, nii palju ma pole temast tasemelt nõrgem, et selliste numbritega kaotada. Finaalis tuli ka minul serv sama hästi välja nagu temal ning mõlemad tõrjusime õnnestunult, vastased tegid aga palju vigu. Kindlasti poleks osanud enne turniiri arvata, et lõpetan siin võitjana.»

Tagasi üles