Ametnikud ei tauni Viljandi stripiklubi reklaame

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hoone aknad on  kujundatud nii, et aluspesus naisi kujutavad fotod on vaateakende sügavuses. Et aknad on ka porised ja mõrased, võivad fotod jalutajatele märkamatuks jääda.
Hoone aknad on kujundatud nii, et aluspesus naisi kujutavad fotod on vaateakende sügavuses. Et aknad on ka porised ja mõrased, võivad fotod jalutajatele märkamatuks jääda. Foto: Marko Suurmägi

Tarbijakaitseamet asus eelmisel nädalal uurima, kas pealinnas asuvad striptiisiklubid täidavad seadusi, kui reklaamivad ennast aluspesus poseerivate naistega. Viljandi ainsa striptiisiklubi vaateakende kujunduses ametnikud probleemi ei taju.

Nagu Tallinna klubid, on aluspesus poseerivate naiste fotodega ehtinud oma aknad ka Viljandi ainus striptiisiklubi. Tarbijakaitseamet teatas, et pole Viljandi klubi kohta ühtegi signaali saanud ning ametnikud pole neid aknaid ise näinud.

«Ma arvan, et meie vaateaknad on kujundatud maitsekalt ja kultuurselt,» leidis Tartu tänaval asuva striptiisiklubi Eclipse juhataja Priit Kirss. «Meie majast võivad rahulikult lapsevanemad ka lastega mööda jalutada. See, mida iga päev telerist näha võib, on palju hullem.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles