Viljandi ratturid said krossi meistrivõistlustelt kaks hõbedat

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi rattaklubi rattur Josten Vaidem. Pilt on tehtud mullu Viljandis peetud rattakrossil.
Viljandi rattaklubi rattur Josten Vaidem. Pilt on tehtud mullu Viljandis peetud rattakrossil. Foto: Herki Helves

Viljandi rattaklubi naasis laupäeval peetud Eesti maastikukrossi meistrivõistlustelt kahe hõbedaga. Teise koha sai alla 23aastaste ratturite seas Josten Vaidem ning juunioride klassis Greg Hallop.

Mägirattakrossi meistrivõistlused sõideti sel aastal Keilas ning tavapäraselt on riigi meistri selgitamiseks rajameistrid leidnud trassi, mis on tavapärastest Eesti rattakrossiradadest märksa enam jõudu ja oskust nõudvad.

Eesti täiskasvanute meistriks krooniti oodatult tiitlikaitsja Martin Loo, kes võistleb igapäevaselt maailma tippudega ning on tänavu maailma karikavõistlustel jõudnud 20 parema hulka.

Kuni 23-aastaste arvestuses pälvis kulla kokkuvõttes seitsmendana finišijoone ületanud Siim Jalakas (Kalevi Jalgrattakool). Talle järgnesid Josten Vaidem (Viljandi Rattaklubi) ja Rainer Neidra (Rakke).

Juunioridel oli kavas lühem võistlus ja selle võitis VIKO klubi esindaja Karl-Arnold Vendelin ajaga 1:09.50. Teisena lõpetanud Greg Hallop kaotas talle 2.25 ning kolmandaks jäänud Sten-Erik Ottender (Rein Taaramäe Rattaklubi) 3.01.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles