Automüük ei käi pudrumägede vahel

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu kuue kuuga Viljandi uute autode esindustest enim neljarattalisi müünud LX Motorsi juhataja Tanel Alliksaar kinnitab, et praegused müüginumbrid ei too kokku pudrumägesid ja piimajõgesid, aga kurta pole samuti põhjust.
Tänavu kuue kuuga Viljandi uute autode esindustest enim neljarattalisi müünud LX Motorsi juhataja Tanel Alliksaar kinnitab, et praegused müüginumbrid ei too kokku pudrumägesid ja piimajõgesid, aga kurta pole samuti põhjust. Foto: Elmo Riig / graafika: Katri Henga

Ehkki Viljandi uute autode pakkujad müüsid tänavu kuue kuuga mitukümmend autot rohkem kui aasta tagasi, ei pakata optimismist enamik neist. Tulevikku vaadates on nad ettevaatlikult lootusrikkad, kuid buumi kiiret saabumist ei julge keegi ennustada.

Kuuest Viljandi autoesindusest viis — Rael Autokeskus, Silberauto, Møller Auto, LX Motors ja Siller Auto — müüsid käesoleva aasta esimeses pooles 182 uut autot. Seda on vaid kolme võrra vähem, kui suutsid läinud aasta kuue esimese kuuga kõik uute neljarattaliste pakkujad kokku. Nimetatud viie esinduse tulemuseks jäi toona 144 vabrikulõhnalist neljarattalist.

Alates tänavu veebruarist ei avalda Amserv Viljandi kohalikele konkurentidele oma müügitulemusi. «Sakalale» ütles Toyotasid pakkuva autoesinduse müügijuht Eeri Sild aga, et ostja on leitud umbes 50 autole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles