Deluxi kasvuhoog ei näi raugevat

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tootmisjuht Karin Kirikal tõdes, et ettevõttel läheb võrdlemisi hästi ning taas on tehtud investeeringuid tootmise suurendamiseks.
Tootmisjuht Karin Kirikal tõdes, et ettevõttel läheb võrdlemisi hästi ning taas on tehtud investeeringuid tootmise suurendamiseks. Foto: Elmo Riig / Sakala

Vaevalt said ehitusmehed tekstiilitoodete valmistaja Deluxi territooriumilt lahkuda, kui ettevõte sai linnavalitsuselt loa järgmine hoone püstitada.

Kui eelmise aasta novembris uue laohoone ehitusest rääkides ütles osaühingu Delux omanik Göran Sjöholm «Sakalale», et ettevõttel läheb ikka väga hästi, siis seekord oli ta veelgi positiivsem. «Tulevik näib fantastiline,» märkis ta rõõmsameelselt.

Sjöholm rõhutas, et see on saavutatud raske tööga. «Oleme teinud suuri investeeringuid toodete arendamisse. Tuleme turule selliste produktidega, mida maailmas veel pole,» valgustas ta madratsite, voodite, patjade ja tekkide valmistamise tagamaad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles