Erki Leppik tõusis rekordiga väärikate odameeste sekka

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Leppik sai esmaspäeval Tallinnas peetud võistlustel märkimist vääriva odavisketulemuse 80.98, mis läheb kirja kui Viljandimaa meeste rekord. Pilt on tehtud kuu algul Viljandi staadionil peetud esinduslikul Valter Kalami mälestusvõistlusel.
Erki Leppik sai esmaspäeval Tallinnas peetud võistlustel märkimist vääriva odavisketulemuse 80.98, mis läheb kirja kui Viljandimaa meeste rekord. Pilt on tehtud kuu algul Viljandi staadionil peetud esinduslikul Valter Kalami mälestusvõistlusel. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandimaa odaviskaja Erki Leppik jõudis esmaspäeval Tallinnas peetud heitjate seeriavõistlusel 80 meetri alistanud meeste seltskonda. Sakala klubi liige sai võitjana kirja tulemuse 80.98.

Abja gümnaasiumi lõpetanud, ent viimased aastad enamasti pealinnas harjutanud 25-aastasele odaviskajale polnud tulemus üllatus, kuid rõõmu oli suurepärast isiklikku rekordit tähistavatest numbritest napilt: Moskvas peetavate maailmameistrivõistluste B-norm jäi kõigest kahe sentimeetri kaugusele.

«Eks ma ole õnnelik, üks tähtis verstapost ikka möödas,» tunnistas Erki Leppik. «Iseenesest B-normi täitmine veel tiitlivõistlustele kohta ei taga, Risto Mätas on ju tänavu üle meetri rohkem visanud,» kõneles ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles