Viljandi söögikohad täidavad hügieeni­nõudeid korrektselt

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soe vesi ja seep on kättesaadavad kõigis Viljandi söögikohtade tualettides.
Soe vesi ja seep on kättesaadavad kõigis Viljandi söögikohtade tualettides. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kaks aastat pärast Viljandimaad tabanud kollatõve laine algust ütlevad eksperdid, et uut haiguspuhangut pole põhjust karta, sest linna söögikohad täidavad hügieeninõudeid korralikult.

«Sakala» kontrollis eelmise nädala lõpul, kas toidukohtades on klientide käsutuses  kõik kätepesuks tarvilik. Soe vesi, seep ja kuivatuspaber olid olemas Rohelises majas, Viljandi kohvikus, Grand Hotelis, Fellinis, Tegelaste Toas, spordihoone kohvikus, City lokaalis, Zak Zakis, Suures Vennas ja Toidutares.

Söögikohtade hügieen sattus eriti terava pilgu alla pärast kaks aastat tagasi puhkenud kollatõve epideemiat. Veterinaar- ja toiduameti toiduosakonna spetsialisti Eve Rehelemi sõnul on Eesti, sealhulgas Viljandi toidukohad täitnud hügieeninõudeid, mis on vastavuses Euroopa Liidus kehtivate määrustega. Ta kinnitas, et viimasel poolaastal pole Viljandimaa toitlustuskohtade halva hügieeni kohta tulnud ühtegi vihjet.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles