Viljandi otsib tavatul koolitusel värskeid ideid

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuigi meeskonnatreeningute agentuuri MAD ettevõtmisi on Viljandis olnud varemgi, on ees ootav ajuragistamine uudne ka selle firma esindajatele. Linnavalitsuse turismiameti juhataja Krista Kull ja agentuuri instruktor Ingmar Elm tutvuvad enne reedet lähteandmetega.
Kuigi meeskonnatreeningute agentuuri MAD ettevõtmisi on Viljandis olnud varemgi, on ees ootav ajuragistamine uudne ka selle firma esindajatele. Linnavalitsuse turismiameti juhataja Krista Kull ja agentuuri instruktor Ingmar Elm tutvuvad enne reedet lähteandmetega. Foto: Elmo Riig / Sakala

Meeskonnatreeningute agentuur MAD toob eeloleval reedel Viljandisse üle saja inimese, kes asuvad looma lahendust, mis muudaks meie linna senisest veelgi peibutavamaks turismikohaks.


Teiste hulgas tulevad Viljandisse ajusid ragistama Skype’i omanikfirma ASI, Tehnopoli,  arengufondi ja Tartu teaduspargi ettevõtlikud inimesed. Kohale on oodata enam kui sadakonda inimest 34 ettevõttest.



Sellist uuendusmeelsete inimeste praktilist suvekoolitust pole korraldajate teada Eestis varem olnud. Ettevõtmisel löövad kaasa meeskonnatreeningute agentuur MAD ning Viljandit tundvad eksperdid.



Ühest küljest on tegu mängulise protsessiga, mille käigus õpitakse üksteist paremini tundma, teisalt aga on kavas ühist energiat rakendada uute ideede saamiseks.



Koolitus on üles ehitatud üllatusterohkelt, et tekiks rohkem uusi kontakte ja sünergiat. Argiseid piiranguid pole ning tegelikult ei tea koolitusele tulijad, mis neid õieti ees ootab.



Agentuuriga koostööd tegev linn loodab ettevõtmise tulemusena saada turismitooteid, mida on võimalik Viljandisse jõudnud külalisele pakkuda.


Koolitusele tulijad jagatakse rühmadesse, keda hakkavad juhendama kohalikud eri alade eksperdid.



Loe lähemalt kolmapäevasest «Sakalast»


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles