Takistussõitjad korjasid Leedus auhindu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Susan Kaleta
Susan Kaleta Foto: Internet

Nädalavahetusel Klaipeda lähistel Dragužiais peetud Leedu takistussõidu meistrivõistlustel olid mitme väliskülalise seas stardis Viljandimaa sõitja Gunnar Klettenberg ning tema juhendamisel treeniv Susan Kaleta, kes saabus kodumaale kahe alavõiduga.


Viljandimaa ratsaspordiklubi liige Susan Kaleta oli hobusega Aga Flamenco von Feicht kiireim reedel kavas olnud 125-sentimeetriste takistustega sõidus, kus peeti nii avatud kui Leedu noorte meistrivõistluste arvestust. Teine võit tuli talle ümberhüpetega 135-sentimeetriste kõrgustega sõidus, mis kuulus ühtlasi Leedu meistrivõistluste võistkondlikku arvestusse ning kus teise osavõistlusena koguti punkte individuaalses tiitliheitluses. Selles sõidus oli 47 startijat, kellest ümberhüpetele pääses 15.

Gunnar Klettenberg hobusel Toscana teenis reedel sõidetud 130 cm takistustega Tabel C sõidus kolmanda koha ning saavutas 145 cm kõrguste takistustega sõidus hobusel Replique nelja karistuspunktiga auhinnalise seitsmenda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles