Neljapaat sai Luzernis pronksmedali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti neljapaat Etoni etapi autasustamisel. Pildil vasakult Kaur Kuslap, Allar Raja, Sten-Erik Anderson ja Kaspar Taimsoo.
Eesti neljapaat Etoni etapi autasustamisel. Pildil vasakult Kaur Kuslap, Allar Raja, Sten-Erik Anderson ja Kaspar Taimsoo. Foto: Fred Killing

Eesti paarisaeruline neljapaat, kuhu kuuluvad Viljandi sportlased Kaspar Taimsoo ja Kaur Kuslap, pälvis Luzernis toimuval sõudmise maailmakarika etapil kolmanda koha.

Finaalsõidus oli eestlastel tihe rebimine Austraalia ja Suurbritannia meeskonnaga, kellel tuli tänu meie sportlaste võimsamale lõpule leppida vastavalt neljanda ja viienda kohaga.

Võitis Horvaatia paatkond ajaga 5.39,63, teise koha sai Saksamaa võistkond ajaga 5.41,78. Eestlaste Kaspar Taimsoo, Allar Raja, Sten-Erik Andersoni ja Kaur Kuslapi ajaks jäi 5.44,48.

Kolmandal positsioonil lõpetas Eesti paarisaeruline neljapaat ka eelmisel maailmakarika etapil, mis peeti juunikuus Suurbritannias Etonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles