Veevõtukohale ei viidanud mitte miski

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sündmuskohal avanenud vaatepildi järgi oleks ekskavaator justkui läbi maa vajunud.
Sündmuskohal avanenud vaatepildi järgi oleks ekskavaator justkui läbi maa vajunud. Foto: Marko Saarm / Sakala

Suislepas Laane farmi krunti korrastanud ettevõttel polnud vähimatki aimu, et mitme meetri kõrgusi puid kandva ning ümbritsevaga täiesti tasase maa all on veevõtukoht.

Üleeile õhtupoolikul puhastasid kaks ekskavaatorit võsast ala, mis oli palju aastaid tühjana seisnud ning aja jooksul mitu korda omanikku vahetanud. Kolmveerand viie paiku vajus üks masinatest ootamatult külili. See oli sõitnud vana veevõtukoha peale ja seda katnud betoonplaadist läbi kukkunud. Masina juhikabiin jäi täiesti vee alla. Teise ekskavaatori juht helistas seda nähes häirekeskusesse.

Häirekeskus sai Tarvastu vallas juhtunud õnnetuse kohta teate kell 16.45. Esimesena jõudis sündmuspaigale Mustla päästekomando, kel kulus selleks tosin minutit. Ekskavaatorijuhti, 1979. aastal sündinud meest, asuti päästma, kuid kahjuks ei õnnestunud meedikutel teda elustada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles