Ilutulestik lõi Viljandi valgeks

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rohkearvulise pealtvaatajaskonna silme all lendas Valuoja kooli hoovilt taevasse suurejooneline ilutulestik.
Rohkearvulise pealtvaatajaskonna silme all lendas Valuoja kooli hoovilt taevasse suurejooneline ilutulestik. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeva hilisõhtul kärgatas poolteise tunni jooksul Viljandis Valuoja kooli staadionilt taevasse ilutulestik, mis pakkus publikule kordumatu elamuse.


Rahvusvahelise ilutulestikuvõistluse võitja selgus telefonihääletusel, milleks vaatajatele oli avatud kolm numbrit. Anti umbes kaheksasada häält, millest enamiku pälvis Leedu firma Blikas.



Leedu pürotehnikaturu liider korraldab aastas üle 300 esmaklassilise ilutulestiku. Blikas on aastaid osalenud suurtel Euroopa ilutulestikuvõistlustel ja sai 2007. aastal Berliini ilutulestiku maailmameistrivõistlustel hõbemedali.



Pealtvaatajate hulgas olnud Villu Lükk andis oma poolthääle Leedu tulemeistritele seetõttu, et talle meeldis nende tempokas ja lustakas lähenemine.



Loe lähemalt teisipäevasest «Sakalast»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles