Aktsiaselts Ekseko vahetas ärinime

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi külje all asuv Baltikumi suurim sigala kannab ka edaspidi Ekseko nime, kuid samanimeline firma kaob ja selle asemele tuleb aktsiaselts Rakvere Farmid.
Viljandi külje all asuv Baltikumi suurim sigala kannab ka edaspidi Ekseko nime, kuid samanimeline firma kaob ja selle asemele tuleb aktsiaselts Rakvere Farmid. Foto: Elmo Riig

Balti- ja Põhjamaade suuremaid seakasvatusettevõtteid Ekseko on kandnud nädalapäevad äriregistris uut nime: aktsiaselts Rakvere Farmid.

Ettevõtte juhatuse esimehe Teet Soormi sõnul on nimemuudatus esimene samm aktsiaseltsi Rakvere Lihakombinaat suures turunduskampaanias. Ärinime muutnud firma kuulub juba aastaid Rakvere Lihakombinaadile ning annab talle toorainet.

«Kui inimene kuuleb sõna Tallegg, siis ta teab: see on Eesti broiler ja muna. Rakvere Lihakombinaadi puhul laiem avalikkus ei tea, et ka see ettevõte kasutab sada protsenti oma toorainet,» selgitas Soorm.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles