Linnavolikogu noorim liige sattus taas kõrtsitülisse

Marko Suurmägi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi volikogusse kuuluv Monika Kuzmina on kahel korral sattunud ööklubist alguse saanud pahandusse. Kuzmina väitel on süüdistamise taga teise poole pahatahtlik soov kiskuda teda skandaali.
Viljandi volikogusse kuuluv Monika Kuzmina on kahel korral sattunud ööklubist alguse saanud pahandusse. Kuzmina väitel on süüdistamise taga teise poole pahatahtlik soov kiskuda teda skandaali. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi volikogu noorimal liikmel, rahvaliitlasel Monika Kuzminal tuleb poolteise aasta jooksul teist korda tegemist teha politseiga, et tuua selgust kõrtsis puhkenud tülisse.


Seekordne intsident juhtus pühapäeval kell 4 Viljandis Kivi tänaval meelelahutuskohas Club Lounge. Politseile tehtud avalduse kohaselt oli Monika Kuzmina astunud samas baaris istunud Monika Mettuse juurde, võtnud laualt klaasi tema džinnikokteiliga ning visanud joogi talle näkku.


Kuzmina sõnul polnud tema tegu tahtlik ja klaas läks lihtsalt ümber.

Loe lähemalt teisipäevasest «Sakalast»


Copy

Märksõnad

Tagasi üles