Paistu vald kutsub rahvatriatlonile

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Madis Luik

Liikumissari «Meie liigume» ja Paistu vallavalitsus kutsuvad kõiki huvilisi osalema 13. juulil Paistus peetaval «Meie liigume» IV Paistu-Mulgi rahvatriatlonil.

Rahvatriatlon propageerib tervislikke eluviise, tutvustab triatlonit kui atraktiivset spordiala ning pakub Viljandimaa elanikele võimalust ennast heas mõttes proovile panna.

Noorte (alla 14-aastased) start on Holstre järve ääres laupäeval kell 12 ning harrastajate ja võistkondade oma kell 13.30.

Triatloni keskus on registreerujatele avatud kella 10.30-st Holstre-Polli spordi- ja puhkekeskuse juures.

Paistu-Mulgi rahvatriatlon erineb teistest triatlonidest selle poolest, et võistlusel on kaks vahetusala. Esimene on Holstre järve ääres ning teine Holstre-Polli spordi- ja puhkekeskuse juures, kus rattaringilt suundutakse jooksma. Distantsid on jõukohased kõigile ja keegi rajale ei jää.

Osalemine neljandal Paistu-Mulgi rahvatriatlonil on tasuta, kuid korraldajad paluvad tulekust teada anda «Meie liigume» koduleheküljel www.meieliigume.ee11. juulini. Hilised ärkajad saavad ennast kirja panna ka kohapeal alates kella 10.30-st.

Triatlonipäeva lõpul loositakse osalejate seas välja auhindu.

IV Paistu-Mulgi rahvatriatlon kuulub «Meie liigume» rahvatriatlonisarja, mis sai alguse 28. juunil Moostes Põlvamaal ning jätkus 5. juulil Kuremaal. Sarja esimestest etappidest on osa võtnud üle 200 inimese. Mulgi-Paistu rahvatriatlonile järgneb 28. juulil etapp Navil, 9. augustil Kurepalus ja 17. augustil Tõrvas.

Paistu-Mulgi rahvatriatloni korraldavad Paistu vallavalitsus, liikumissari «Meie liigume», Holstre-Polli spordi- ja puhkekeskus ning Viljandi rattaklubi.

Lisainfot Paistu-Mulgi rahvatriatloni kohta leiab aadressilt meieliigume.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles