Internetiportaal jagab nõu võlgadega kimpus olijatele

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Internet

Esmaspäeval avati uus internetiportaal Võlanõustaja, mille eesmärk on jagada finantsraskustesse sattunud inimestele nõu olukorra leevendamiseks ja probleemide ennetamiseks.


Portaal

www.volanoustaja.ee

on interaktiivne abimees kõigile, kes soovivad võtta oma finantsseisu ja kulutused varasemast rangema kontrolli alla. Leht koondab nii praktilisi soovitusi kui teoreetilisi nõuandeid, kuidas saada paremini hakkama sissetuleku vähenemise või töö kaotamise korral. Külastajad leiavad ka infot kõige lihtsamatest säästunippidest kuni põhjaliku pere-eelarve koostamiseni.

Portaali projektijuht Erti Luik sõnas, et lehte on kavas täiendada ajakohase info ja uute nõuannetega. «Kõigil portaali kasutajatel on võimalik selles ka ise kaasa lüüa, jagades oma kogemusi teiste kasutajatega,» rääkis Luik.

Bigbanki eestvedamisel valminud portaal on kõigile huvilistele tasuta kasutamiseks. «Lehe loomise eesmärk on propageerida vastutustundlikku laenamist ja pakkuda lahendusi laenamisel tekkivate raskuste korral. Panime portaalile õla alla, sest meie kogemus näitab, et eriti väikesemahuliste tarbimislaenudega tekkinud raskustest välja pääsemiseks on sageli lihtsad lahendused, mida paraku paljud inimesed ei tea,» lausus Bigbankii juhatuse liige Kaido Saar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles