Valgevene maletaja võttis esikoha tagasi

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turniiri võitja Vladislav Kovalev (vasakul) ja kolmas mees Aloyzas Kveinys kohtusid omavahel neljandas voorus.
Turniiri võitja Vladislav Kovalev (vasakul) ja kolmas mees Aloyzas Kveinys kohtusid omavahel neljandas voorus. Foto: Marko Suurmägi

Viljandis peetava kõrgetasemelise maleturniiri eelviimases voorus võitis Valgevene maletaja Vladislav Kovalev Eesti esindaja Olav Sepa ning tõusis väikese pausi järel taas liidriks.

Kovalevil on nüüd 6,5 punkti ehk sama palju kui Soome maletajal Mikael Agopovil. Reitingupunktid annavad eelise Valgevene mehele. Agopov viigistas täna Leedu maletaja Aloyzas Kveynisega. Kuus punkti kogunud leedulane on kolmandal kohal.

Kuus punkti on veel ka täna Tarvo Seemanit võitnud lätlasel Normunds Miezisel ning Eesti esimaletajal Kaido Külaotsal, kes täna võitis Igor Švõrjovi.

5,5 punkti on kogunud neli maletajat. Parim reiting annab nende seas kuuenda koha lätlasele Arturs Neiksansile. Viljandlane Meelis Kanep on seitsmes, USAd esindav Jaan Ehlvest kaheksas ning Läti esindaja Igor Krivonosov üheksas.

Ilmar Raua nimelise turniiri kuulsaim maletaja, eksmaailmameister Aleksander Halifman jätkas viikide seeriat ning on nüüd viie punktiga 13. kohal.

Turniiri viimane voor algab pühapäeval kell 10.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles