Betoonist skulptuurid jõudsid tagasi spordihoone seinale

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taastatud kujud tõsteti eile skulptor Paul Uibopuu valve all Viljandi spordihoone fassaadi külge, kinnitati kahest kohast keevitusega ning postamendi alt tsemendiga. Skulptor on veendunud, et eile kohalepandud skulptuurid kestavad kauem kui originaalid.
Taastatud kujud tõsteti eile skulptor Paul Uibopuu valve all Viljandi spordihoone fassaadi külge, kinnitati kahest kohast keevitusega ning postamendi alt tsemendiga. Skulptor on veendunud, et eile kohalepandud skulptuurid kestavad kauem kui originaalid. Foto: Elmo Riig / Sakala

Skulptor Paul Uibopuu pani eile koos ehitusfirma Pärlin töötajatega Viljandi spordihoone fassaadile tagasi betoonist kujud, mis olid sealt kaks aastat tagasi taastamiseks maha võetud.

Tookord tahtis linnavalitsus ligi 60 aastat vanad kujud kiirelt taastada ning juba kevadeks fassaadile tagasi seada. Betoonist taiesed mähiti kohe pärast mahavõtmist kilesse ja viidi Pärlini lattu hoiule.

Polnud tegijat ega raha

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles