Võõrustajad tegid kiiduväärt tööd

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
21. korda peetud Eestimaa valdade suvemängude peaalal kergejõustikus võtsid kõrvuti mõõtu tippsportlased ja harrastajad, noored ja veteranid.
21. korda peetud Eestimaa valdade suvemängude peaalal kergejõustikus võtsid kõrvuti mõõtu tippsportlased ja harrastajad, noored ja veteranid. Foto: Sigrid Koorep / Sakala

Eelmisel nädalavahetusel tublisti üle tuhande osalejaga Eestimaa valdade mänge võõrustanud Karksi vald korjas koondtabelisse kena ümmarguse arvu punkte, kuid esikolmikust jäi teda siiski üks punkt lahutama.

Karksi vallavanem Arvo Maling ütles, et on oma kodukandi spordirahva üle uhke, mis siis, et tänavu tuli leppida üldises pingereas neljanda tulemusega.

Maling möönis, et Rae vallale ühe punktiga allajäämine tegi meele siiski veidi mõruks. «Kodukandis peetud mängudel oleks ihanud kohta esikolmikus,» ei salanud ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles