«Rock Ramp» toob lavale 38 artisti

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Rock ramp"
"Rock ramp" Foto: Liis Saar

Seitsmendat aastat järjest Viljandis korraldataval rokifestivalil «Rock Ramp» astub kolme päeva jooksul lavale 38 lauljat ja ansamblit.

Augusti alguses astuvad kolme päeva vältel publiku ette kuulsamatest artistidest Winny Puhh, No-Big-Silence, HU?, Ott Lepland, Shanon, Pedigree, HND, Sinine jpt. Festival saab teoks 1.-3. augustini Viljandi lossimägedes ja ööklubis Viljandi Tudengiklubi.

Festivali «Rock Ramp» eestvedaja Juhan Nöps leidis, et esinejate nimekiri on esinduslik nagu möödunud aastatelgi. «Eestis peaks suvel üks korralik rokifestival ka olema ja seda ongi korraldustoimkond esinejaid valides igal aastal silmas pidanud,» lausus Nöps. «Kui rahvamuusikute ajaarvamine käib Viljandi folgi järgi, siis rokkarite ajaarvestus käib «Rock Rampi» silmas pidades! Igatahes on Viljandi üks kõva festivalilinn!»

«Rock Rampi» teeb eriliseks keskendumine ainult Eesti eri rokistiilide esindajatele ning see peaks andma hea ülevaate Eesti muusika seisust. Keskendutakse nii tuntud tegijate lavale toomisele kui ka Eesti rokkmuusika järelkasvu tutvustamisele. Samuti on publikul võimalus nautida igal aastal festivaliga kaasas käivat ööklubide ja telklaagri melu.

Festivaliga paralleelset kestab tsikliüritus «Motoramm», kus peale paraadi peetakse linnatänavatel huvitavaid võistlusi ning kõik külastajad on oodatud oma kaherattalist sõpra kaasa võtma.

«Rock Ramp» pakub traditsiooniliselt tasuta külastamisvõimalust alla 10-aastastele ja üle 60-aastastele, samuti vähekindlustatutele ja suurperedele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles