Valter Kalami võistluse kaugushüppe võitjad lahutas üks sentimeeter

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehhiklane Luis Alberto Rivera Morales tuli Viljandisse maailma hooaja edetabeli neljanda tulemusega, kuid siin tal võita ei õnnestunud.
Mehhiklane Luis Alberto Rivera Morales tuli Viljandisse maailma hooaja edetabeli neljanda tulemusega, kuid siin tal võita ei õnnestunud. Foto: Elmo Riig

Viljandi staadionil peetud Valter Kalami mälestusvõistlustel oli kõige tihedama konkurentsiga ala meeste kaugushüpe, kus kaks meest ületas kaheksa meetri piiri.

Bermuudalt pärit Tyrone Smith edestas vaid ühe sentimeetriga tänavuse hooaja maailma neljandat meest Luis Riverat. Smith hüppas 8.05 ja Rivera 8.04. Korraldajad lootsid võistlustelt uut staadioni rekordit, kuid see jäi 30 sentimeetri kaugusele.

Odaviskes rõõmustas ennast ja publikut Viljandist sirgunud odaviskaja Risto Mätas, kes püstitas uue isikliku rekordi 82.43. Sellega täitis ta Moskva maailmameistrivõistluste B-normi. A-norm on 83.50. Mätase paremuselt teine tulemus oli 81.86. Teise koha sai lätlane Ainars Kovals 80.71ga ja kolmandaks jäi Zigismunds Sirmais 79.73ga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles