Priit Toobal liisib kolme autot

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Toobal eelmise aasta märtsis Tallinnas.
Priit Toobal eelmise aasta märtsis Tallinnas. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Riigikogu liikmete majanduslike huvide deklaratsioonist selgub, et Viljandimaalt parlamenti valitud Keskerakonna peasekretär Priit Toobal liisib korraga kolme sõiduautot.

Neist kõige kallima jääkväärtus oli deklaratsiooni esitamise ajal 31 900 eurot ja kuumakse 457.03 eurot. Kopsaka kuumaksega 457.03 on ka teine sõiduauto, mille jääkväärtuseks 3455.47 eurot. Kolmanda sõiduki kuumakse on 198.10 eurot ja jääkväärtus 5893.81 eurot.

Ehkki osa parlamendi liikmeid on deklaratsiooni ka märkinud, mis marki autot nad liisivad, Priit Toobali esitatud andmetest seda ei selgu.

Kahte autot liisib ka Peep Aru. Tema on märkinud aruandesse sõiduauto kasutusrendi, mille liisingumaksete kogusumma on 12 470 eurot ja kuumakse 310 eurot ning kasutusrendi, mille liisingumaksete kogusumma 15 687 eurot ja kuumakse 461 eurot. Teised Viljandimaalt pärit riigikogu liikmed liisivad ühte autot või üldse mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles