Loodava keskuse üürihinnad hämmastasid linnajuhte

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevade hakul valis komisjon üheksast pakkumisest kolm välja ning võitjana läks teise ringi aadlipreilide pansionaat. Teises ringis kerkis võitjaks Leola keskus. Hinnad on aga kõrged ja nüüd uurib linnavalitsus, kui palju maksaks keskuse rajamine Linnu tänava tühja hoonesse.
Kevade hakul valis komisjon üheksast pakkumisest kolm välja ning võitjana läks teise ringi aadlipreilide pansionaat. Teises ringis kerkis võitjaks Leola keskus. Hinnad on aga kõrged ja nüüd uurib linnavalitsus, kui palju maksaks keskuse rajamine Linnu tänava tühja hoonesse. Foto: Marko Saarm / Sakala

Aadlipreilide pansionaadist Viljandi uut sotsiaalkeskust ei saa ning ka konkursi võitjaks tunnistatud Leola Ärikeskuse lootused kahanesid üsna väikeseks, kui linnajuhid nägid ettevõtjate hinnapakkumisi.

«Need hämmastasid,» tunnistas Viljandi linnapea Loit Kivistik. «Me eeldasime väiksemat hinda.»

Leola Ärikeskus küsib sotsiaalkeskuse 1000 ruutmeetri eest veidi üle 12 000 euro kuus ehk 151 000 eurot aastas. Aadlipreilide pansionaadi omaniku hinnapakkumine, mis tunnistati parimaks konkursi avavoorus, on pisut üle kahe korra suurem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles