Linn saadab tenniseplatsid müüki

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Järveäärsed tenniseväljakud on aastakümneid meelitanud igas eas mängijaid.
Järveäärsed tenniseväljakud on aastakümneid meelitanud igas eas mängijaid. Foto: Marko Saarm

Viljandi volikogu lubas järveäärsed tenniseväljakud müüki panna. Konkursi võitjale annab linn järgmise veerandsaja aasta jooksul 6500 eurot aastas.

Kuu aja tagusel arutelul jättis volikogu tenniseväljakute hoonestusõiguse müügi otsuse tegemata, sest volikogu liikmed kurtsid, et ei saa müügitingimustest aru. Ka volikogu istungile eelnenud eelarve- ja arengukomisjoni koosolekul nentisid otsustajad, et linnaametnikud pole valmistanud ette uuele omanikule esitatavaid tingimusi. Teada oli vaid see, et linnavalitsus oli valmis hoonestusõiguse seadma 25 aastaks ning valmistus arendajale maksma 6500 eurot aastas.

Viljandi linnavalitsuse esmane plaan oli leida tenniseväljakutele arendaja ühe euro eest uus. See mõte kukkus aga läbi, sest ühtegi huvilist polnud. Parimaks pakkumiseks osutus kohalike tenniseentusiastide ja -ettevõtjate ettepanek, et linn annaks koos kompleksiga kaasa 6500-eurose aastatoetuse ja seda veerandsajandiks. 25 aasta jooksul peaks linn seega tenniseväljakute arendamisse panema 162 500 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles