Viljandi järve rannas on aeroobikatund

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuidas kaaslast leida? Silja Siller annab nõu.
Kuidas kaaslast leida? Silja Siller annab nõu. Foto: Erakogu

Pühapäeval annab aeroobikahuvilistele Viljandi järve rannas avaliku tunni külalistreener Silja Siller. Üritus leiab aset kella 12-14. Soojendusosas juhendavad kohale tulnuid Sirli Tamm ja Enn Meiesaar. Esineb spordiklubi Fortius tantsutrupp Fit Girl. Õhtul loositakse osalejate vahel välja mitmesuguseid auhindu. Vihma korral peetakse üritus spordihoones.


Silja Siller on aastaid elanud Taanis, kus juhendab eri klubides trenne ning tegutseb personaaltreenerina. Aastate jooksul on ta läbinud palju erialaseid koolitusi Eestis, Taanis, Rootsis, Venemaal, Austrias jm.

«Olen oma elus valinud tegevused, mis peavad pühaks keha, meele ja vaimu head vormi. Annan edasi armastust liikumise vastu ning jagan oma energiat kõigiga, kes minu teele juhtuvad,» ütleb Silja Siller. «Minu elu suurim eesmärk on leida tasakaal endas ja enda ümber, järgides idamaiseid õpetusi, mis annavad elule väärtuste lihvi. Elan iga päev moto «Naerata ja maailm naeratab vastu!» järgi ning olen kindel, et väike naeratus suudab muuta inimeste suhtumist ja aitab leida tasakaalu,» mõtiskleb ta.

Vabas õhus peetavad aeroobikatunnid on Viljandis traditsioonilised. Varasematel aastatel on treeninguhuvilisi õpetanud Riina Suhhotskaja, Kaja Tuisk, Kaia Heinleht, Kaisa Teimann-Marran, Tiina-Mai Ott, Helje Aas ja teised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles