Pubi eraldab end naabrist

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eraldatud pubid. Müürist vasakule jääb aastaid tegutsenud Tegelaste Tuba, paremale tõenäoliselt lähikuudel avatav Wild West Saloon.
Eraldatud pubid. Müürist vasakule jääb aastaid tegutsenud Tegelaste Tuba, paremale tõenäoliselt lähikuudel avatav Wild West Saloon. Foto: Anna Aurelia Minev / Sakala

Üle kümne aasta Viljandis tegutsenud pubi Tegelaste Tuba ja selle kõrvale ehitatava toitlustuskoha vahel on tekkinud pinged, mille tõttu kerkib naabrite piirile kõrge kivimüür.

Tegelaste Toa ja Wild West Salooniks ristitud uue söögikoha vahele kerkinud müür koosneb kahest metallvõrestikust ja nende vahele asetatud kividest. Enam kui kahe meetri kõrguse müüri paneb paika Tegelaste Tuba pidav osaühing Segmonte, mille omanik Jüri Müllerson kommentaaridest keeldus.

Ühe tervikuna paistev hoone on juriidiliselt jaotatud kaheks. Ehitise ühes otsas on pikka aega töötanud pubi Tegelaste Tuba ning aastakümneid kasutuna seisnud teist majapoolt hakkas tänavu toidukohaks rekonstrueerima osaühing Foodtrade.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles