Pikad pühad liikluses suuri üllatusi ei toonud

Üllar Priks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Vanemliikluspolitseinik­ Riho Kampuse sõnul juhtus pühade ajal üldjoontes kõike. Oli nii liiklusõnnetusi kui joobes juhte ning tabati ka juhtimisõiguseta ja lubatud kiirust ületavaid roolikeerajaid. Kõik läks nii, nagu võis eeldada.

Viljandi politseijaoskonna politseileitnant Harry Andressoni andmeil tehti pühade ajal Viljandimaal kainusekontrolli 514 juhile. Ebakaines olekus oli 10 juhti, neist neli kriminaalkaristust väärivas joobes.

Nagu enne pühi teada anti, saadeti raskemad liiklusrikkujad otsejoones autoroolist arestimajja, et neile võimaluse korral kohtus aresti taotleda. Andresson teadis, et Lõuna-Eestis tabati selliseid sõidukijuhte 10, nendest kaks Viljandimaal. Ühel juhul oli juhtimisõiguseta inimene korduvalt sõidukirooli istunud. Temale mõistis kohus viiepäevase aresti. Teisel juhul jäeti arestimajja kohut ootama liiklusõnnetuse põhjustanud sõidukijuht. Tema karistus on veel otsustamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles