Pankrotis talu jätkab

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kopra talu on aastaid olnud Viljandimaal üks populaarsemaid suvepäevade, konverentside ja koolituste korraldamise kohti.
Kopra talu on aastaid olnud Viljandimaal üks populaarsemaid suvepäevade, konverentside ja koolituste korraldamise kohti. Foto: Elmo Riig / Sakala

Olgugi et Kopra turismitalu rändas hiljuti pankrotivarana uue omaniku kätte, tegutseb senine peremees seal edasi.

Pikalt Viljandimaa populaarsemate puhke- ja konverentsikohtade esirinda kuulunud Kopra talu pidanud osaühing Kopra tunnistati eelmise aasta lõpul pankrotistunuks ning anti voli selle vara võlgade katteks sundmüüki panna. Pankrotihaldur Karin Antsovi teatel on firma vastu nõudeid  paarikümnel võlausaldajal. Juba ainuüksi Danske Bank, kelle avalduse alusel pankrotimenetlus käivitati, pretendeerib ligi miljonile eurole.

Kui esimesel katsel kompleksi sundmüük huviliste puudumise tõttu ebaõnnestus, siis teisel korral läks koht 191 000-eurose alghinnaga kaubaks Tartu hoiu-laenuühistule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles