Paadikuuride lint lõigati läbi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töömalevlased lõikasid Õhne jõel läbi lindi ning andsid värske ilme saanud paadikuurid uuesti omanike valdusse. Selle sündmusega lõppes ühtlasi Tarvastu maleva 15. töösuvi.
Töömalevlased lõikasid Õhne jõel läbi lindi ning andsid värske ilme saanud paadikuurid uuesti omanike valdusse. Selle sündmusega lõppes ühtlasi Tarvastu maleva 15. töösuvi. Foto: Marko Saarm / Sakala

Neljapäeval lõikasid Tarvastu töömalevlased Rita Raadik ja Marili Lillepeska Õhne jõel läbi lindi ning lasksid jõele sõudma Tartu kõrgema kunstikooli maaliosakonna lektori Tuuli Puhvli.

Selle tseremooniaga lõpetati Tarvastu valla 15. töösuvi ning omanikele anti üle paadikuurid, mida töömalevlased olid viimased päevad värvinud ja maalingutega kaunistanud.

Ent noori ei lastud lihtsalt, pintsel ja värvipotsik käes, luitunud puitehitiste kallale. Paadikuuride värskendamist toetasid vallavavalitsus ja mittetulundusühing Võrtsjärve Ühendus Leaderi meetme kaudu ning ühtlasi aitasid töömalevlasi Tartu kõrgema kunstikooli maaliosakonna lektor Tuuli Puhvel ja tudeng Ave Kitsel, kes kuulus ka paadikuuri uue välimuse kavandi autorite hulka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles