Maailmameister lennutab Viljandis taldrikuid

Sten Mahov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi discolf’i park erineb teistest Eesti samalaadsetest selle poolest, et siin on tugev tuul, mida tuleb mängides arvestada.
Viljandi discolf’i park erineb teistest Eesti samalaadsetest selle poolest, et siin on tugev tuul, mida tuleb mängides arvestada. Foto: Marko Saarm / Sakala

Järgmise nädala kolmapäeval saabub Viljandisse 2009. aasta discgolf’i maailmameister ning võtab mõõtu siinsetelt selle spordiala harrastajatelt.

Eestisse jõuab Ameerika Ühendriikidest pärit maailmameister Avery Jenkins teisipäeval, 25. juunil ning osaleb nädala lõpul Otepääl peetavas Eurotouri discgolf'i sarjas.

Discgolf'i harrastajaid ühendava mittetulundusühingu Viljandi Ketas liige Martti Ojamaa sõnas, et  maailmameister tuleb Eestisse paar päeva enne Otepää võistlust, sestap mõtles sealse ürituse korraldaja näidata Jenkinsile võimalikult paljusid Eesti discgolf'i radu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles