Hallistes valmis spordisaal

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äsja valminud Halliste põhikooli võimlas viskavad avapalli õhku (vasakult) Halliste vallavanem Andres Rõigas, Halliste põhikooli direktor Merle Hüva ja kehalise kasvatuse õpetaja Leo Liiber.
Äsja valminud Halliste põhikooli võimlas viskavad avapalli õhku (vasakult) Halliste vallavanem Andres Rõigas, Halliste põhikooli direktor Merle Hüva ja kehalise kasvatuse õpetaja Leo Liiber. Foto: Elmo Riig / Sakala

Pikisilmi oodatud Halliste põhikooli spordisaal valmis ühe õppeaasta jooksul ning laupäeval seisab ees selle pidulik avamine.


Mullu 1. septembril pandi võimlale sümboolselt nurgakivi ja 2. septembril lõid osaühingu Wolmrex Ehitus töömehed kopa maasse. Kasutusloa andis Halliste vallavalitsus võimlale eile.

Vallavanem Andres Rõigase andmetel läks võimla ehitus maksma 12,4 miljonit krooni. «Selle summa hulgas on ka mööbli ja inventari maksumus,» täpsustas Rõigas.

Loe lähemalt neljapäevasest «Sakalast»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles