Paistu vald hakkab end meenutama õnnepargiga

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile istutas Paistu valla rahvas sireleid. Need jäävad vallamaja juures märkima valla iseolemis­aastaid, 1991—2014. Tulevikus kuulub Paistu rõngasvalla koosseisu. Sirelipark avatakse Eesti taasiseseisvumispäeval, selleks ajaks pannakse sinna ka pingid ja teadetetahvel, kus on kirjas vallale tähtsad sündmused.
Eile istutas Paistu valla rahvas sireleid. Need jäävad vallamaja juures märkima valla iseolemis­aastaid, 1991—2014. Tulevikus kuulub Paistu rõngasvalla koosseisu. Sirelipark avatakse Eesti taasiseseisvumispäeval, selleks ajaks pannakse sinna ka pingid ja teadetetahvel, kus on kirjas vallale tähtsad sündmused. Foto: Anna Aurelia Minev

Paistu rajati eile sirelipark. Kohalik rahvas istutas vallamaja ja sotsiaalkeskuse juurde 46 sirelit, et meenutada aastaid, mil rõngasvalla koosseisu astuv Paistu püsis iseseisvana.

«See on sümboolne istutamine,» ütles Paistu vallavanem Ene Saar. Ta rääkis, et algul mõeldi põhjalikult läbi, mismoodi peagi teistega ühinevat valda jäädvustada. Pinkide panekut ja sinna juurde vallavanemate nimede jäädvustamist ei soovitud, seepärast otsustatigi rajada ühiselt park, mille põõsastest saab tulevikus õnne otsida. Paljud istutatud taimed on muide täidisõielised, seega on õnne nende okstelt üpris lihtne üles leida.

Õnne otsima

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles