Raju muutis sõidu meeldejäävaks

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paar kilomeetrit enne Mulgi rattaralli finišit tegi Timmo Jeret järsu kiirenduse ja sai jälitajate ees napi edumaa. Seda vahet õnnestus tal hoida ning vihmasajus esimesena lõpetada.
Paar kilomeetrit enne Mulgi rattaralli finišit tegi Timmo Jeret järsu kiirenduse ja sai jälitajate ees napi edumaa. Seda vahet õnnestus tal hoida ning vihmasajus esimesena lõpetada. Foto: Herki Helves

Paljudele tänavuse Mulgi rattaralli läbinutele jäävad kindlasti meelde tund aega kestnud vihm, kohatine rahe ning tugev tuul, mis lennutas minema võistluse stardikaare.

Korraldajate sõnul oli lausa imekspandav, kui vähesed 43-kilomeetrisele rahvarallile registreerunutest starti minemata jätsid, ehkki just sel ajal muutus raju kõige valjemaks. Kõrvale jäi vaid mõni üksik ning pole teada, kas neid pelutas ilm või olid nad sõidust loobuda otsustanud juba varem.

Optimaalne distants

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles