Räpina kool on Eesti aiandushariduse kindel lipulaev

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maastikuehituse hallis saab aasta läbi õppida puude istutamist ning mitmesuguste kivisillutiste, aiaehitiste ja veesilmade rajamist.
Maastikuehituse hallis saab aasta läbi õppida puude istutamist ning mitmesuguste kivisillutiste, aiaehitiste ja veesilmade rajamist. Foto: Räpina kool

Räpina aianduskoolil läheb praegu paremini kui kunagi varem: hea maine, suurepärased tingimused ja tugevad õpetajad meelitavad sinna palju eri eas ja haridustasemega inimesi.

Eriti populaarne on sesoonõpe ehk võimalus teadmisi omandada kaugõppe teel.

Direktor Heino Luiga, avatud uste päeval märkasin, et kooli hooned on justkui nõelasilmast tulnud. Muu hulgas on äsja renoveeritud õppehoone ja ühiselamud. Tundub, et õppimistingimused on ideaalilähedased. Pealegi pakute sellest aastast kõigile päevastele õppijatele tasuta lõunat ja osale õppuritele kohamaksusoodustust. Kas selle kõige eest võib tänada riiki, kes on viimastel aastatel märkimisväärselt kutseharidusse panustatud?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles