Rimi tegi Viljandile erandi

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala
Alates 1. juunist avatakse kõik Rimi Eesti kauplused kell 9 ja suletakse kell 22. Ainsaks erandiks jääb Viljandi, kus supermarket teeb uksed lahti endist viisi kell 8.

Seni lõpetas viis Rimi hüpermarketit tööpäeva alles kell 23. Peale Viljandi avati varem kell 8 ka Rakvere, Kuressaare ja Kaubahalli supermarket ning Rakvere hüpermarket.

Aktsiaseltsi Rimi Eesti Food tegevjuhi Christer Östholmi sõnul tingisid kaupluste lahtiolekuaegade muutmise vajadus tegevuskulusid kokku tõmmata ja soov olla kõikjal Eestis avatud samadel aegadel.

Ettevõtte kommunikatsioonijuht Evelin Mägioja lausus, et kuna Viljandi Rimi asub bussijaama lähedal, tehakse seal hommikuti väga palju oste.

«Klientide suhtes oleks olnud ebaõiglane poe avamisaega edasi lükata,» rääkis ta. «Mõnes teises kaupluses, näiteks Rakvere Põhjakeskuses, mis asub linnast pisut väljas, oli hommikutundidel aga tõesti vähe kliente.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles