Peep Peterson: me peame olema ausad

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ametiühingute keskliidu esimees Peep Peterson leiab, et meil on vaja ametiühinguid, kes suudavad tööandjatega kontakti luua ja mõtlevad peale oma tasku täitmise ka sellele, kuidas majandust arendada.
Eesti ametiühingute keskliidu esimees Peep Peterson leiab, et meil on vaja ametiühinguid, kes suudavad tööandjatega kontakti luua ja mõtlevad peale oma tasku täitmise ka sellele, kuidas majandust arendada. Foto: Anna Aurelia Minev

Eelmise nädala kolmapäeval Viljandimaal käinud Eesti ametiühingute keskliidu esimees Peep Peterson ütles «Sakalale» antud intervjuus, et vajaduse korral tuleb partnerit kindlasti tunnustada.

«Me peame suutma ausalt rääkida ka positiivsetest aspektidest,» sõnas Peterson, kes kohtus külaskäigu ajal Viljandi maavanema Lembit Kruuse ja kohalike ametiühingu inimestega.

Eesti ametiühingute keskliidu esimees Peep Peterson, kui ma ei eksi, möödus teil 11. juunil sada päeva uues ametis. Kuidas te sellele ajale tagasi vaatate?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles