Ratturitel tuli heidelda tormituultega

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Pühapäeval sõidetud IV Mulgi rattarallil said osalejad sõita nii väga erinevates ilmaoludes. Kui põhisõidu stardis oli kuiv ja tuuletu ilm, siis tund hiljem tuli vändata tormituulte ja tugeva vihmaga.

Raju algas Viljandi lähistel pärast kella 13 ajal, kui start anti 43 kilomeetri pikkusele rahvasõidule. Korraldajate hinnangul talusid ratturid tormi väga vapralt ning katkestajaid või stardist loobunuid oli väga vähe.

Täpselt südapäeval startinud 88 kilomeetri pikkuse põhisõidu võitis Timmo Jeret, kellel kulus distantsi läbimisele 2:03.34. Sekundi võrra jäid maha Oskari Kargu ja Allan Oras. Viimastel kilomeetritel esikoha eest heidelnud grupis oli 16 meest, kelle seas oli ka parim Viljandi rattaklubi esindaja Martti Välk. Tema sai kokkuvõttes 12. koha.

Poolel sõidumaal Raudna mäe tõusu lõpul asunud võitis juunioride klassis võistlev Norman Vahtra, kes kokkuvõttes lõpetas 22. kohaga.

Kaheteistkümne meeskonna hulgas osutus parimaks pelotonsport.ee. Viljandi Rattaklubi teenis välja neljanda meeskondliku tulemuse.

Kokku lõpetas kaheringilise 88 kilomeetri pikkuse põhidistantsi 180 võistlejat.

Eesti Rahva Velotuuri koondarvestuses juhib edetabelit Viljandi etapil 34. koha saanud Sigvard Kukk

Rahvasõidu võitis Kurno Neemela, kellel kulus 43 kilomeetri pikkuse sõidu läbimisele 1:07.50. Neli 4 sekundit hiljem lõpetas Jaan Krela ning 20 sekundit kaotas võitjale Olavi Israel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles